Life
comments 4

5 random facts about me

© La brunette - 7 random facts about me

Het leek me wel eens leuk om een post te maken over enkele compleet random dingen van mezelf. Ik zie het af en toe eens verschijnen op enkele blogs en vind het altijd leuk om te lezen. Dus ik dacht, laten we dat ook eens doen. Het is eens iets anders en zo leren jullie me ook weer wat beter kennen. So here we go.

1. Stuurboord, bakboord

Mijn eerste random fact gaat over iets dat maar heel weinig mensen weten. Zo’n 10 jaar geleden heb ik samen met een vriendin een zeilcursus gevolgd. In mijn hometown hebben we een eigen surfplas met een bijbehorende club. Ik mag dus met een éénmansbootje varen, maar je zal het me niet snel zien doen. Ik vond de opleiding vreselijk en zou het nooit meer opnieuw doen. Al lijkt windsurfen me wel eens leuk om te doen. Wie weet, in de toekomst?

2. Een beetje gek

Wanneer ik alleen thuis ben, praat ik best vaak tegen mezelf. Ik doe het vooral wanneer ik eten aan het zoeken ben of wanneer ik tv kijk. Eigenlijk is het niet gek, want ik praatte altijd tegen mijn kat, maar aangezien hij er niet meer is.. Tja, een gewoonte gaat niet zomaar weg zeker?

3. Nooit, never, jamais

En daarmee doel ik dus op het borstel van mijn haar. Het doet meer kwaad dan goed. Eerst wordt het zeer statisch waardoor het puffy begint uit te zien en later ziet mijn haar er vettiger uit dan daarvoor. Dus je snapt mijn standpunt wel. De beste manier om mijn haar in vorm te krijgen, is door voorover te buigen en eens goed met mijn haar te schudden. Perfecter dan dat zal ik het niet krijgen.

4. Gotta Catch ‘m All

Pokémon GO is een heuse hype geworden, maar ik was al veel langer verkocht aan de franchise. 20 jaar geleden kreeg ik mijn eerste console en eerste PKMN spel, namelijk Red. Tegenwoordig bezit ik de spellen Black 2, Y, Omega Alpha en in november komt Moon er ook nog bij. Ja, guilty, mijn Nintendo 3Ds kocht ik speciaal voor deze games. Maar daar blijft het niet bij. Ik heb ook kleine action figures, kaarten en enkele video’s met afleveringen van de serie.

5. Animal Welfare

Persoonlijk vind ik dat we allemaal een goed doel moeten steunen. Zelf ben ik al jaren lid van het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek. De dierenwereld is de meeste prachtige wereld die er is en die wil ik dan ook actief steunen. Wanneer dierenorganisaties me op straat aanspreken voor een donatie zal ik dat dan ook met alle plezier van de wereld doen.

Liefs,
Lauren

Photography © The Tawny Fox

4 Comments

  1. Ik heb m’n 3DS juist speciaal voor Zelda gekocht maar Pokemon erbij vond ik ook super leuk 😀 goede ouwe tijden, Pokemon op de gameboy. Wel gaaf dat je een zeilcursus hebt gedaan!

  2. Monique | WritingMonique says

    Wat een ongelooflijk leuke facts! Een zeilcursus: zo stoer! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *