Life
comment 1

5x cadeau’s inpakken

5x cadeau's inpakken • foto door Almost makes perfect • www.labrunette.be

Kerstmis is bijna daar, maar dat wil niet zeggen dat ik mijn cadeau’s al heb ingepakt. Verre van zelfs. Toen ik dit artikel schreef lag de helft nog in een tas van Zeeman, verborgen voor het ouderlijk oog. Mijn uitstelgedrag heeft nochtans voordelen gehad, want ik kreeg opeens de geweldige ingeving om de cadeautjes iets anders in te pakken dit jaar. Meestal gebruiken we gewoon inpakpapier met een strik, maar deze keer wilde ik het iets persoonlijker aanpakken. Het resultaat zien jullie later, maar voor nu lijst ik alvast 5 mogelijke manieren op voor het inpakken van cadeau’s. Klik op de links onderaan elke afbeelding voor een uitgebreide uitleg.

1. Met washi tape

5x cadeau's inpakken • foto door Almost makes perfect • www.labrunette.bedoor Almost makes perfect

Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een rol wit papier en washi tape naar jouw keuze. Je kan het zo minimalistisch of zo bont maken zoals jij het wilt. De keuzes zijn eindeloos. Voeg er nog een leuk ornament bij voor die extra touch of hang er een gepersonaliseerd kaartje aan.

2. Met een grote strik

5x cadeau's inpakken • foto door handmade mood • www.labrunette.bedoor Handmade mood

Waarom ga je anders niet voor een grote strik? Het enige wat je nodig hebt is een breed lint en matchy papier en that’s it! Via de link krijg je alvast de nodige om deze prachtige strik zelf te maken.

3. Met verse takjes den

5x cadeau's inpakken • foto door Shannon Kirsten • www.labrunette.bedoor Shannon Kirsten

Dit kan je zowel met blauw als met bruin inpakpapier doen – of een kleur naar jouw keuze. Ook de verse dennentakjes kan je gerust vervangen door een andere takje boom/plant/bloem. Misschien wil je voor elke persoon wel een andere soort? Je kan helemaal je eigen ding doen.

4. Met verfspetters

5x cadeau's inpakken • www.labrunette.bedoor Song of Style

Misschien wil je wel een iets luxueuzere look. Dan zit je bij deze d.i.y. alvast goed.  Wat verfspetters op blank inpakpapier en je bent klaar. Ga voor goud of zilver om het iets chiquer te maken.

5. Met verfspetters en stroken

5x cadeau's inpakken • foto door Almost makes perfect • www.labrunette.bedoor Almost makes perfect

Bij de laatste geef ik je meteen drie ideeën – wanneer je op de link klikt, vind je zelfs nog een vierde. Het enige wat je nodig hebt is bruin inpakpapier, witte verf en twee soorten borstels. Hou het minimalistisch of ga all out en doe eens gek.

Hoe ga jij ze dit jaar inpakken? 

Liefs,
Lauren

feature image by Almost makes perfect

1 Comment

  1. Ik vind het altijd superfijn om cadeautjes in te pakken en probeer er elke keer een creatieve toets aan te geven. De verfspetters vind ik leuk 🙂 Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *