Beauty
Leave a comment

Let’s beat those chapped lips!

Louis Widmer Lip Balm⎪ www.labrunette.be

2017 started a while ago and finally there is a first blogpost. At the end of december I needed a little break. Well, clearly that break got out of control. It doesn’t mean I was tired of blogging, on the contrary. During this break I noticed how much I loved – and missed – it. During this hiatus I’ve been thinking about the direction I want to take this blog and everything around it. That also means I got a new layout. I wasn’t planning on it, but it kinda happened. This one feels much more like.. well, me. It took me over a week to perfect it, had to google even more and had to hit the refresh button even more – because damn you css. I like the result, but what do you think? Please let know what you think and if you miss something.

2017 is al twee maanden ver en hier volgt eindelijk een eerste blogpost. Eind december had ik nood aan een ‘kleine’ pauze. Dat is duidelijk een beetje uit de hand gelopen. Dat wil echter niet zeggen dat ik het bloggen even beu was, tijdens deze periode heb ik namelijk beseft hoeveel ik er van hou. Ik heb deze periode gebruikt om na te denken over de blog: hoe wil ik het beter aanpakken – plannen is namelijk niet echt mijn ding -, wat wil ik tonen, wat wil ik dat deze blog uitstraalt, wat voor beelden wil ik tonen? Op al deze vragen heb ik mijn antwoord gevonden en hoop dat dit geleidelijk aan ook voor jullie duidelijk wordt. De eerste aanpassing zien jullie alvast in mijn layout. Ik had nood aan iets nieuws, iets fris, iets dat zich aanpast naar mijn noden. Wel, dat is precies wat deze layout voor mij doet. Het heeft me een dikke week gekost waarin ik veel heb gevloekt, nog meer heb moeten opzoeken en nog vaker op de vernieuwknop heb moeten klikken – want damn you css. In mijn ogen mag het resultaat er zeker zijn, maar wat vinden jullie ervan? Laat zeker weten wat je ervan vindt en of er nog iets mist.

Louis Widmer Lip Balm⎪ www.labrunette.be Louis Widmer Lip Balm⎪www.labrunette.be

LOUIS WIDMER TO THE RESCUE!

What I actually wanted to talk about today is this lipbalm by Louis Widmer. I’m blessed – or rather cursed – with chapped lips. The whole freaking year around. I’ve used so many products, but never found ‘the one’. A few years ago though, I came across this Lip Care Stick UV. As the name says it, the lip balm contains SPF, something that’s very underrated in lipbalms. I mean, you want SPF on your face, but not in your lips? Let’s just say a little extra protection never hurt somebody. Of course my problem isn’t fixed with this stick, but it does it’s work well.. and fast. That’s all we really can ask for, right?

Waar deze blogpost eigenlijk over gaat, is de lippenbalsem van Louis Widmer. Ik ben gezegend – of vervloekt – met gebarsten lippen. En dit het hele jaar rond. Ik heb in mijn leven al heel wat lippenbalsems geprobeerd, maar vond niets waar ik echt tevreden mee was. Tot ik enkele jaren geleden de Lippenverzorging Stick UV tegenkwam. Een hele tijd geleden sprak ik er al eens kort over in dit artikel en mijn mening is alvast niet veranderd. Zoals de naam het al zegt bevat deze stick een SPF, iets wat zeker niet over het hoofd gezien moet worden. Net zoals je gezicht worden ook je lippen voortdurend aan het zonlicht blootgesteld. Een extra bescherming kan dus zeker geen kwaad. Mijn probleem is uiteraard niet opgelost, maar deze lippenbalsem doet wel zijn werk.. en snel.

 

NIGHT NIGHT-TIP!

Apply the lipbalm when you go to bed. This way the balm has the entire night to hydrate your lips and will even do so the next day – but it takes time, so don’t be surprised it didn’t work after the first night. This means you don’t need to apply your lipbalm that often anymore during the day. This makes it a that much easier to wear lipstick during the day 😉

Breng voor het slapengaan een goede laag lippenbalsem aan. Op deze manier kan de balsem heel de nacht ongestoord intrekken. De rest van de dag zullen je lippen extra gehydrateerd aanvoelen – al zal dit zeker niet het geval zijn vanaf de eerste keer -, waardoor je door de dag minder zal moeten smeren. Dit maakt het dragen van lippenstift ook net dat tikkeltje gemakkelijker 😉

Louis Widmer Lip Balm⎪ www.labrunette.be Louis Widmer Lip Balm⎪www.labrunette.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *