Featured, Looks, Style
Leave a comment

Black with a pop of red

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Sometimes you just feel like wearing black. I’m not talking about one black item, but a full on outfit. Like the one I’m wearing in this post. I decided to add a pop of red to bring just of bit of colour in it. But even without the red, I could wear this outfit every single day, especially when it’s winter or when the weather isn’t all that great. The day we shot this look, it was very cloudy and most of all, very windy. Two words: perfect setting.

I haven’t always been a sucker for black though. This is actually just a recent thing. Even I find it hard to believe, but in my early teens all I wore was colour. Seriously, I can’t even remember one item that was black. But hey, fashion wasn’t the same back then.. so I get a pass. At this point I’m very happy that I’ve finally found my style which I like to call: laid back minimal with a hint of whatever-mood-I’m-into-today because let’s be honest. Depending on your mood you’ll look more tomboy or girly or something in between.


Op sommige momenten wil je niets anders dragen dan zwart. Ik heb het hier niet over één zwart item, maar een volledige outfit, zoals degene die ik in dit artikel draag. Ik besloot om er wat rood bij te voegen. Maar zelfs zonder die extra kleur zou ik deze outfit elke dag opnieuw kunnen dragen, zeker wanneer het winter is of wanneer het weer niet bepaald geweldig is. De dag dat we deze outfit gingen shooten was het zeer bewolkt en bovenal, zeer winderig. Perfect voor deze outfit dus.

Ik ben nochtans niet altijd fan geweest van zwart. Dit is zelfs een zeer recentelijk iets. Zelfs ik vind het hard om te geloven, maar in mijn vroege tienerjaren droeg ik enkel kleur. Ik kan me eerlijk gezegd niet eens herinneren dat ik nog maar één zwart kledingstuk in mijn kleerkast had. Maar hey, de mode en de kledij was toen gewoon heel anders.. dus ik krijg wel een vrijgeleide. De overgang van kleurrijk naar neutraal kwam er niet van het ene op het andere moment, maar ik ben wel blij met het resultaat. Als ik mijn stijl moet benoemen, zou ik het laid back minimal met een hint van in-welke-mood-ik-ook-ben, want laten we eerlijk zijn. Hoe jij je op een bepaald moment voelt, zal bepalen of jij er tomboy-ish of meer girly uitziet.

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

Black with a pop of red⎪www.labrunette.be

ZARA Blouse & skinny . MANGO leather jacket . H&M scarf
CONVERSE all stars . & OTHER STORIES perforated bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *