Beauty, Beauty inspiration & news
Leave a comment

Clinique gift box

Clinique Gift Box⎪ www.labrunette.be

Last week I went to our local Planet Parfum. It’s a beauty store here in Belgium. I always go there when I need a new daycream. When the clerk asks what I need, I always need to think soso hard, because I only need to buy it twice a year. And my memory is like.. the worst! This time not only did I get home with my regular Clinique Superdefense daycream, but also with a serum, eyecream and a makeupbag. This was all included in a gift box they sell at the moment. Easy to say this is all you need to start spring fresh and alive.

Vorige week sprong ik mijn lokale Planet Parfum weer binnen om mijn dagcrème van Clinique uit te halen. Wanneer de winkelbediende me vraagt welke ik nodig heb, moet ik altijd even goed nadenken hoe hij weer heet. Tja, één van de leukere problemen van een product dat maandenlang meegaat. Deze keer ging ik echter met wat meer naar huis. Op dit moment verkoopt Planet Parfum de Clinique Superdefense in een leuke geschenkendoos. Naast je gebruikelijk dagcrème bevat deze doos ook nog een serum, een oogcrème en een fleurig make-uptasje. Kort gezegd: alles wat je nodig hebt om de lente fris en opgewekt te starten.

Clinique Gift Box⎪ www.labrunette.be

Clinique Smart Custom-Repair Serum. I really can’t complain about my skin. I don’t have any problems except for those few spots that appear once in a while. My skin isn’t dry and feels quite soft – if I may say so myself. So you might understand why I never saw the point of a serum. While I still don’t see the point of spending over 80 euro, this one by Clinique really does give your skin a boost. My skins is suuuuuper smooth and looks even better. You apply this beneath your daycream, which is easier to spread when you started with the serum. Maybe I should try a serum-on-a-budget? Although it has to be one that smells good, because this one.. well, doesn’t.

– 85 euro for 50ml

Clinique Smart Custom-Repair Serum. Ik kan echt niet klagen over mijn huid. Ik heb er amper problemen mee, buiten die enkele puistjes of bultjes die om de zoveel tijd eens hallo komen zeggen. Mijn huid is niet droog en voelt zacht aan. Je begrijpt dus waarom ik het nut van een serum nooit echt begrepen heb. Ik begrijp nog altijd niet waarom je er meer dan 90 euro aan zou uitgeven, maar het serum van Clinique geeft je huid wel degelijk een boost. Mijn huid is suuuuper zacht en ziet er nog beter uit. Je dagcrème breng je na de serum aan en smeert daardoor nog gemakkelijker uit. Misschien moest ik maar eens een serum-op-budget zoeken? Al ga ik dan wel voor eentje die lekker ruikt, want den deze.. ruikt niet echt goed.

– 85 euro voor 50ml

Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment. An eyecream. Something that has to find it’s way to my daily routine asap! Of course I was over the moon when I noticed there was an eyecream in the gift box. My eyelids are fairly dry, I have purple spots in the corners and the constant pulling because of me wearing contact lenses doesn’t help the skin around my eyes. Easy to say I really needed this. After testing this product twice a day for a week – or that’s what I’ve been trying to do – I noticed a slight change. The purple spots are not that strong anymore and I notice my skin is more hydrated. I do think however you might get the exact result with a product that’s isn’t this expensive.

– 46 euro for 15ml

Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment. Een oogcrème. Iets dat nodig zijn weg naar mijn dagelijkse routine moest vinden. Ik was dus ook enorm enthousiast toen ik zag dit ook in de gift box zat. Mijn onderste oogleden zijn redelijk droog, ik heb paarse vlekken onder mijn ogen en het voortdurend uitrekken van mijn oogleden vanwege mijn lenzen doet mijn huid ook geen goed. Je kan dus begrijpen dat een goede oogcrème geen overbodige luxe is. Na een week lang tweemaal daags te smeren – of dat heb ik toch geprobeerd – zag ik lichtelijk een verbetering. De paarse vlekken zijn precies iets minder en ik merk duidelijk dat mijn oogleden meer gehydrateerd zijn. Toch denk ik dat er goedkopere producten zijn die hetzelfde effect creëren.

– 46 euro voor 15ml

 

Clinique Gift Box⎪ www.labrunette.be

CONCLUSION

I’m a fan, a huuuuge fan. My skin has never felt so soft and never looked that good either. Mijn skin has quite some irregularities, but it seems the combination between the daycream and the serum brings these to the background. I did not expect that. Although, for that price I expected a nice smell – like roses perhaps? I don’t have such a strong opinion about the eyecream, but at this moment I already have my eyes on another product. And yes.. this too is from Clinique. I just can’t help myself.

Ik ben fan, maar écht fan. Mijn huid voelde nog nooit zo zacht aan en zag er ook nog nooit zo goed uit. Mijn huid heeft redelijk wat oneffenheden en ik heb de indruk dat de combinatie tussen de dagcrème en het serum deze plekken naar de achtergrond brengt. Of het brengt je gezonde huid gewoon sterker naar voren. Dit had ik dus niet verwacht. Alleen had ik voor die prijs wel verwacht dat het product naar rozen – of een andere zalige geur – had geroken? Over de oogcrème ben ik wat minder uitgesproken, maar heb op het moment wel een ander product op het oog. En ja, ook dat is – weeral – van Clinique. Anyway, deze gift box is perfect wanneer je jezelf of iemand anders eens wat extra in de watten wil leggen. Je kan de geschenkdoos kopen voor 46 euro, dezelfde prijs die je betaalt voor de dagcrème.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *