Beauty, Featured
Leave a comment

Current beauty faves

Current faves⎪www.labrunette.be

Here are some of my favorite beauty products of the moment!

1. L’Oréal Super liner perfect slim. The only eyeliner which makes it possible to achieve a winged eyeliner.. well, most of the time. Anyway, this has become my new best friend.
2. Mac Satin Twig Lipstick. My favorite lipstick atm, the colour is perfect for this in-between season.
3. Maybelline Vivid Matt Liquid. With this one I have some kind of love-hate relationship, but once I get used to the liquid on my lips – such a strange feeling – I know I’ll love this one forever.
4. Essie Marshallow en Bordeaux nail polish. When I’m choosing a colour for my nails, I’ll always go for one of these. They stay perfect for days and go with every occasion.
5. Maybelline Nude Eyeshadow Palette. Eyeshadow in combination with my contact lenses is a no-go, but when wearing my glasses I will reach for this palette much quicker. The colours suit me and I don’t really need much more than these.
6. Yves Rocher Foundation Kwast. I used to apply my foundation with this, but now it’s a real must have when applying a face mask. So much easier than using your fingers.

 


Hier zijn enkele van mijn favoriete schoonheidsproducten van het moment!

1. L’Oréal Super liner perfect slim. De enige eyeliner waar ik zonder probleem een winged eyeliner kan tekenen.. of toch meestal. Dit is in ieder geval mijn beste vriend geworden. Ik bewaar ‘m wel ondersteboven om ervoor te zorgen dat de vloeistof ook daadwerkelijk het stiftje vochtig houdt.
2. Mac Satin Twig Lipstick. Mijn meest favoriete lipstick van het moment, want de kleur past perfect bij dit overgangsseizoen.
3. Maybelline Vivid Matt Liquid. Hier heb ik een haat-liefde verhouding mee, maar als ik eenmaal gewend ben geraakt aan vloeibare lipsticks – zo’n raar gevoel – is deze niet meer uit mijn buurt weg te slaan.
4. Essie Marsmallow en Bordeaux nagellak. Wanneer ik voor een kleurtje op mijn nagels ga, kies ik steevast voor één van deze twee van Essie. Houden dagenlang en zijn perfect voor elke gelegenheid.
5. Maybelline Nude Eyeshadow Palette. Oogschaduw in combinatie met lenzen is voor mij een no-go, maar met mijn bril op mijn snoet zal ik al vlugger naar dit palet grijpen. De kleuren staan me en meer heb ik echt niet nodig.
6. Yves Rocher Foundation Kwast. Vroeger gebruikte ik deze voor foundation, tegenwoordig de must have wanneer je een masker aanbrengt. Een dikke duim omhoog voor precisie.

Current faves⎪www.labrunette.be

Current faves⎪www.labrunette.be

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *