Style, Style inspiration & news
Leave a comment

Find a watch for that special one

Find a watch for that special one • www.labrunette.be

Had je het al door? Binnen een dikke maand is het december wat wil zeggen: kerstmarkten, sfeerlichtjes, gezelligheid, Kerstmis.. Ik kan haast niet wachten! Van de barre wintermaanden is december mijn favoriet.  Dat wil echter ook zeggen dat we binnenkort moeten nadenken over cadeautjes. Wat gaan we onze geliefden dit jaar geven? Zelf probeer ik altijd naar iets persoonlijks te zoeken, iets waar je effectief iets aan hebt. Iets wat ik altijd mooi – en praktisch – vind om cadeau te geven, is een horloge. “One never has too many watches.” Hier kan je bijna nooit de mist in gaan, of je moest de smaak van de andere persoon echt niet kennen. Je kan van de ene webshop naar de andere gaan, wat je weer een hoop tijd gaat kosten, maar je kan ook op één webshop kijken die allerlei soorten merken aanbiedt. Denk maar aan horloge.be, de ideale plaats om nieuwe merken te leren kennen en zo een uniek cadeau te geven. Vandaag toon ik jullie mijn drie favoriete merken die ik nog niet kende. Aan het einde van dit artikel is er trouwens een leuke giveaway, dus let’s have a look!

 SKAGEN

De naam zegt het al, maar dit is een Scandinavisch merk. Verbaast je vast niet dat er zo een merk in deze lijst zit. Dit horlogemerk is genoemd naar de gelijknamige badplaats in Denemarken en is geïnspireerd op de contouren van de kustlijn. De horloges hebben zachte rondingen, stralen eenvoud uit en zien er tegelijk zeer elegant uit. Meer moet een mens – of ik – niet hebben.

Find a watch for that special one • www.labrunette.be

Zilver-bruin quartzhorloge – 129 euro
Zwart & goud dameshorloge met leren band – 159 euro
Blauw-wit quartzhorloge met datum – 199 euro

OBAKU

Een merk dat meteen mijn aandacht trok door de naam is Obaku. Het design is – je raadt het al – Scandinavisch, de filosofie daarentegen komt uit het Oosten. Obaku biedt verschillende soorten horloges aan. Van sommige designs ben ik echt niet gek, andere daarentegen zijn helemaal mijn ding.

Find a watch for that special one • www.labrunette.be

Zilver en blauw designhorloge – 145 euro
Quartz dames designhorloge – 145 euro
Designhorloge met parelmoer wijzerplaat – 155 euro

DANISH DESIGN

Het teken van Danish Design komt mijn zeer vaag voor, maar of ik het merk echt ken? Neen, dat niet. Daarom verdient het dus zeker een plaatsje in deze lijst. Sommige horloges van dit merk hebben een beetje weg van Daniel Wellington, maar ze bieden veel meer aan. Vind je het subtiele design maar niets, kies dan gerust voor een horloge die wat stoerder is. Voor elk wat wils.

Find a watch for that special one • www.labrunette.be

Quartz dameshorloge met leren band – 149 euro
Minimalistisch dames quartzhorloge – 119 euro
Zwart & Roségoud Designhorloge – 119 euro


GIVEAWAY-TIME
(Deze wedstrijd is afgelopen!)

Ik mag één van jullie gelukkig maken met een tegoedbon van 45 euro om te spenderen op horloge.be. Je mag uit alle horloges kiezen (inclusief bekende merken zoals Cluse, Daniel Wellington…), met uitzondering van de afgeprijsde artikelen.

Meedoen is simpel!

1. Volg mij (@laurenkaisz) op Instagram.
2. Tag 3 vrienden onder de foto van deze winactie om kans te maken.
3. Maak extra kans kans door de foto van de winactie te delen op Instagram, tag @laurenkaisz in de foto en gebruik de hashtag #labrunettexhorlogebe.

De winnaar wordt donderdag 10 november om 20u bekendgemaakt op Instagram. Indien de winnaar na vijf dagen niet gereageerd heeft, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Veel succes!

xx Lauren

In samenwerking met Horloge.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *