Beauty
Leave a comment

Going out with sensational lashes

Going out with sensational lashes - www.labrunette.be

You all know how I love watching youtube vids. One of my faves is – who else – Zoella. If I have to be completely honest, I love her vlogging channel ever more. I don’t know why I love watching other people live their life.. or maybe I do. Well, anyway. I always keep an eye on the products she uses because they can vary a lot. Recently she uploaded an ad on Instagram about the Maybelline Sensational Lash mascara. Well, I couldn’t help myself and get the mascara asap – I mean, look at this pic (!) -.. and I’m glad I did. It was super weird to put in on the first times, because the brush is so different. But at the end, I got the handle on it and we’ve become best friends since. I love the way you can basically choose how much of the mascara you want to apply. The inner side makes it look very thick, while the outer side really opens your lashes. You can find them at your local drugstore, so be sure to go and check it out!


Ik ben dol op YouTube video’s, maar dat wisten de meeste onder jullie vast al. Eén van mijn favoriete is – wie anders – Zoella. Als ik helemaal eerlijk moet zijn, vind ik haar vlog kanaal net dat tikkeltje leuker. Ik weet niet wat het is, maar het leven van andere mensen bekijken, vind ik – vreemd genoeg – enorm fascinerend. Natuurlijk volg ik haar ook op haar social media kanalen en zo kwam ik er eindelijk achter welke mascara ze momenteel gebruikt, namelijk de Maybelline Sensational Lash mascara. Ik besloot deze onmiddelijk in huis te halen, want check haar Instagramfoto! De eerste keer dat ik ‘m gebruikte was super raar. Het borsteltje ziet er enorm anders uit dan ik gewend ben, maar oefening baart kunst. Het fijne aan dit borsteltje is dat het op twee manieren werkt. De binnenzijde is perfect voor het dikker aanzetten van de mascara, terwijl de buitenzijde je wimpers mooi spreidt. Je kiest dus zelf wat je wil naargelang de gelegenheid of je mood.

Maybelline Mascara - www.labrunette.be

Maybelline Mascara - www.labrunette.be

MY OPINION

I really love this product. My lashes look amazing with a good ‘curl’, but.. Yeah, unfortunatly there is a but. The mascara is really sticky. Even when using an oily makeup remover, the next morning you will still find some dried mascara around your eyes. Once my lashes were still sticky the next morning, even after removing the mascara thoroughly. I have the feeling this product isn’t really that kind for your lashes, but then again, maybe I’ve got used to my favorite Clinique mascara. Anyway, this is my way to go mascara whenever I’m going out. That’s for sure.


Ik ben echt dol op dit product. Mijn wimpers zien er geweldig uit met een goede ‘krul’, maar.. Ja, helaas is er een maar. De mascara is zeer plakkerig. Dit merk je voornamelijk bij het verwijderen, zelfs wanneer je een make-up remover op oliebasis. De volgende ochtend vond ik regelmatig wat gedroogde mascara rond mijn ogen. Eén ochtend waren mijn wimpers nog steeds zeer plakkerig en dat zelfs nadat ik grondig mijn make-up verwijderd had. Ik heb het gevoel dat deze mascara niet echt gezond is voor mijn wimpers, maar misschien ben ik gewoon de zachte mascara van Clinique gewoon geworden. Toch is dit dé mascara waar ik naartoe zal grijpen wanneer ik een avondje met vrienden weg ga. Wees daar maar zeker van!

Maybelline Mascara - www.labrunette.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *