Featured, Looks, Style
comments 2

Heart’s desire

Heart's desire • www.labrunette.be

Het woord ‘hartenwens’ is niet bepaald geschikt voor materiële zaken, maar er bestaan uiteraard uitzonderingen. Al tijden lang stond er een bepaald iets van Acne op mijn wenslijst. Ja, stond… want ik ben eindelijk in het bezit van mijn favoriete Acne-item! Maar dat kon je waarschijnlijk al van de foto afleiden 😉

Je vraagt je waarschijnlijk af wat ik precies heb gekocht. Wel, dat verklap ik je vandaag helaas niet. Zie dit als een.. sneak peek-post. Ik ben benieuwd wie van jullie genoeg van Acne kent om het juist te raden.

Sommige zullen denken dat ik gek ben om zoveel geld uit te geven aan een kledingstuk. Ja, zelfs ik denk ik zo over. De reden waarom ik het toch had gedaan? De afgelopen twee zomers – en nog vele weekenden doorheen het jaar – heb ik enorm hard bijgeklust in de horeca met als resultaat dat ik zeer goed extra centjes verdiend had. Daarmee heb ik al heet wat kunnen kopen: mijn camera, de nifty-fifty lens en mijn macbook. De bedoeling was dan ook om dit geld te gebruiken voor extra’s, iets grotere uitgaven. Uitgaven die ik anders ook zou doen, maar het veel langer zou duren eer dit zou gebeuren. Dit Acne-item stond ook op die lijst – hoe kon het ook anders. Enkele vriendinnen zeiden zelfs dat dit item écht iets voor mij was. Beter kan het toch niet worden?

Buy less, choose well

Uiteindelijk gaat het hier om een kwaliteitsvol item, iets dat jarenlang meegaat. De tijd waar ik veel kocht voor weinig geld probeer ik wat achter me te laten. Ik betaal liever iets meer voor een goed stuk, dan ik evenveel betaal voor meerdere stukken van slechtere kwaliteit.

Heart's desire • www.labrunette.beHeart's desire • www.labrunette.beHeart's desire • www.labrunette.beHeart's desire • www.labrunette.be

xx Lauren

2 Comments

  1. Oh wauw zeg, wat een prachtig cadeautje voor jezelf! Ik snap heeel goed dat je dit voor jezelf koopt van al het geld wat je hebt verdiend. Ik vind Acne zo’n tof merk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *