Featured, Looks, Style
comments 6

Jeans & rolled up sleeves

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

On the first weekend of spring break, big plus when working in education, my mom and I went to a catshow in Liège. Of course I couldn’t leave without taking some pics at the raleway station. It’s one of the most beautiful stations I’ve ever seen and still has the power to amaze me whenever I see it again. It’s on of those buildings you just can’t stop looking at – especially when to sun comes out to play.

One of my fave outfits on sunny days is a simple jeans and a white blouse. You can’t go wrong with that. The rolled up sleeves and tucked in blouse really makes the total look different, more relaxed. I’ve also put some scenery photo’s in this post, because well.. just see for yourself.


Het eerste weekend van de paasvakantie, een groot pluspunt van werken in het onderwijs, gingen mijn ma en ik naar een kattenshow in Luik. Degene die me op Instagram volgen, hebben dit al gezien in mijn stories. Natuurlijk kon ik Luik niet verlaten zonder enkele foto’s te nemen bij het treinstation. Het is één van de mooiste stations die ik al heb gezien en ik ben iedere keer nog steeds verbaasd wanneer ik het bewonder. Het is één van die gebouwen waar je niet van kan wegkijken – vooral wanneer de zon uitkomt om te spelen met de lijnen van het gebouw.

Eén van mijn favorite outfits tijdens de lente: een simpele jeans en een witte blouse. Je kan met die combinatie nooit de mist ingaan. Deze look is enorm comfortabel en dus helemaal mijn ding. Ik heb in deze post ook wat foto’s van het station gestoken, want ja.. kijk zelf maar.

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

Jeans and rolled up sleeves⎪www.labrunette.be

H&M blouse & necklace . MANGO jeans, belt & sunglasses . & OTHER STORIES perforated bag
ADIDAS STAN SMITH sneakers . ASOS bracelet . MICHEL HERBELIN watch

6 Comments

  1. Wat een mooie look en prachtige foto’s! Ik ben helemaal verliefd op je ketting trouwens!

    • Lauren Kaisz says

      Hihi, dankjewel! Je vindt de ketting normaal nog steeds in de H&M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *