Style, Style inspiration & news
comment 1

Mimi et Toi

Mimi et toi | www.labrunette.be

Toen ik een bezoekje aan de kapper bracht, bladerde ik wat door ELLE en kwam ik het leuke juwelenmerk Mimi et toi tegen. Na de webshop van dit merk eens goed bekeken te hebben, was het een feit. Ik ben fan. Er waren verschillende juwelen die helemaal mijn ding zijn -vooral de meest minimalistische en simpele sieraden- en ik ben er zeker van dat voor jullie hetzelfde geldt.

Mimi et toi werd opgericht in 2009 door de Nederlandse Mirjam van Dijk. Haar bijnaam is mimi wat meteen de naam voor haar juwelenmerk verklaart. Mirjam houdt van reizen en van verborgen pareltjes. Deze inspiratie wordt gereflecteerd in haar handgemaakte juwelen. Je kan in de webshop kettingen, armbanden en ringen terugvinden en ze biedt ook een exclusieve lijn aan. Onderstaande afbeeldingen komen uit die exlusieve lijn, aangezien die juwelen me ook het meeste liggen. Mijn favorieten? De driehoekjes en het hertengewei. Deze zouden zonder twijfelen direct bij de rest van mijn juwelen mogen hangen.

[columns_row width=”half”]
[column]Mimi et toi | www.labrunette.beLune Miracle Noir – 59.95 euro
Triangle Wire
– 44.95 euro
[/column]
[column]Mimi et toi | www.labrunette.beBoheme – 54.95 euro
Moon Shine
– 59.95 euro
[/column]
[/columns_row]

[columns_row width=”half”]
[column]Mimi et toi | www.labrunette.beTriangle Wire – 44.95 euro
[/column]
[column]Mimi et toi | www.labrunette.beTie Triangle S – 49.95 euro
[/column]
[/columns_row]

[columns_row width=”half”]
[column]Mimi et toi | www.labrunette.beFlamengo – 89.95 euro
[/column]
[column]Mimi et toi | www.labrunette.beTriangle Eye – 64.95 euro
[/column]
[/columns_row]

Ja, kettingen zijn echt mijn ding. Hier kan ik er echt niet genoeg van in huis hebben. Helaas vind ik de prijs voor deze items nogal aan de hoge kant (wat natuurlijk begrijpelijk is – handgemaakt, weet je nog), maar ik vind het zelf enorm moeilijk om meer dan 50 euro uit te geven aan een detail van je outfit. Zeker aangezien ik op een studentenbudget leef. Wanneer daar verandering in komt, zal ik er waarschijnlijk anders over denken.

Wil je de juwelen toch eens in je handen gehad hebben vooral je een aankoop doet? Geen probleem. Deze juwelen worden verkocht in boutiques te Hasselt, Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge en Leuven. Voor de exacte verkooppunten, kan je op deze pagina terecht.

Wat voor soort juwelen zie jij het liefst? 

Liefs,
Lauren

Pictures courtesy of Mimi et toi (lookbook & fb)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *