Life
comments 4

Most liked in 2016

Most liked of 2016 | www.labrunette.be

Hallo iedereen! Hopelijk hebben jullie er al een leuke week opzitten. Mijn week was best druk. Op het werk is het wat hectischer door de examens. Dit zorgt uiteraard voor extra werk bij het werk dat je normaal moet doen. Ik heb mijn halve vrije dag op woensdag echt nodig haha. Gek – of net niet – hoe snel je daaraan gewend raakt. Maar genoeg daarover, vandaag gaat het over Instagram. Jullie weten allemaal dat dit mijn favorite – en meest gebruikte – app is. Aangezien het einde van het jaar helaas alweer in zicht is, leek het me wel leuk om de meest gelikte foto’s van mijn Instagramaccount met jullie te delen. Het lijkt er trouwens op dat jullie vooral dol zijn op mijn zwart, witte en grijze foto’s! De foto bovenaan dit artikel was mijn meest gelikte foto OOIT! Geen programma moest mij dit vertellen, dat zag ik zelf wel aan de hoeveelheid likes. Laten we dat record trouwens wat verhogen? Klik hier en give it a like! 😉

Hi everyone! Hope you’re all having a nice week so far. Mine has been pretty busy. Work is hectic with the exams that are up together with the everyday work. I really need my half day off on wednesdays haha. But enough about that, today I’m talking Instagram. You all know by now this is my favorite app and probably the most used app on my iPhone. Since the year is almost ending, I decided to share nine of the most liked photo’s of this year. Seems you guys really like the black, white & grey ones – just like me! On top of this article you see the most liked photo EVER! I didn’t need a program to tell me this, I already noticed when the amount of likes went up and up and up. Whatcha think? Are you gonna help me get my record even higher? Click here and give it a like! 😉

Most liked of 2016 | www.labrunette.be

2. Het resultaat van een minifotoshoot met mijn beste vriendin. Mijn gekrulde haren moest toch op foto vastgelegd worden? 3. Zeer veel liefde voor dit Levi’s shirt!

2. The result of a minishoot with my best friend after we curled my hair! 3. Big love for this Levi’s shirt!

Most liked of 2016 | www.labrunette.be

4. Hoeveel foto’s ik heb moeten nemen voor ik deze had? Veel. Maar dit is zonder twijfel één van mijn favoriete. 5. Het moment dat ik eindelijk de befaamde roze tas van Acne in bezit had. Wil je weten wat? Wel, dat lees je hier en hier.

4. I had to take too many shots for this picture, but that makes me love it even more. 5.  The moment I finally got the famous pink bag of Acne. Want to know what I got? You can read more here & here.

Most liked of 2016 | www.labrunette.be

6. Deze foto leverde me een regram van Fossil op waarbij ik de wekelijkse winnaar van hun wedstrijd werd. Resultaat? De Q Wander Smartwatch die je bovenaan dit artikel ziet. 7. Mijn inzending voor de Zalando Style Icons. Ik was dan niet genomineerd, maar was – en ben nog steeds – super trots op het resultaat. Dit filmpje hoort er trouwens ook bij 😉

6. This picture got a regram from Fossil and with it I became the weekly winner of their contest. I won the Q Wander Smartwatch as you see on the first picture. 7. An outfit picture which also includes a video as you can see here!

Most liked of 2016 | www.labrunette.be

8. Eén van de vele foto’s van deze outfitpost! 9. Ook deze foto maakte ik voor een outfitpost. Mijn teddy coat van Samsøe & Samsøe stond hier in the picture.

8. this outfitpostOne of many photo’s of ! 9. outfitpostThis photo was also part of an . This time I showed you guys my teddy coat!

4 Comments

  1. Oh I love all of these pictures, I can see why they are your most liked! haha. I am definitely taking inspiration from this post anyway, well done on you lovely blog too, I love it!! x

    adelelydia.blogspot.com

  2. Haha super nice, ik heb je net gevolgd op Bloglovin’ en ga nu je Instagram volgen. Je maakt echt toffe content!

    • Lauren Kaisz says

      Oh, dankjewel Evelien. Echt heel leuk om te horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *