Style, Style inspiration & news
comments 3

Some inspiration with Converse

Converse All Star | www.labrunette.be

Gedurende mijn tienerjaren heb ik verschillende All Stars gedragen. Onder andere hoge roze (en met nog iets dat ik me totaal niet meer kan herinneren – maybe it’s for the best) en een paar hoge witte met studs. Daarna is er een lange periode geweest dat ik genoeg had van deze sneakers. Ik moest er niets van weten en vond ze nog lelijk ook. Maar daar is ondertussen verandering in gekomen. De schuld leg ik bij bepaalde blogs die ik volg én Pinterest. Ik besloot een tijdje geleden dan ook dat ik zwarte lage All Stars wilde hebben voor de zomer. Zo gezegd, zo gedaan. Via Zalando kocht ik de Chuck Taylor All Stars en deze ochtend zijn ze aangekomen. Yep, I’m in love! Om April goed in te zetten, deel ik alvast enkele outfitideeën met deze All Stars.

Converse All Star | www.labrunette.be

Converse All Star | www.labrunette.be

Converse All Star | www.labrunette.be

Zijn jullie ook zo dol op deze sneakers?

Liefs,
Lauren

Alle foto’s vind je terug in dit pinterestboard!

3 Comments

  1. Oh zo toevallig, ik ben echt al weken aan het twijfelen om ze ook te kopen! Die zwarte gaan volgens mij echt dé trend van de zomer zijn haha, perfect buy dus!
    Liefs

  2. Pingback: May favorites | LA BRUNETTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *