Looks, Style
Leave a comment

The ultimate black blazer

The ultimate black blazer - www.labrunette.be

The black blazer is a crucial piece in your wardrobe. You can style it any way you want and it’s appropriate for any occasion. I do know however how though it can be to find the exact right one. It took me over two years – I kid you not – to find the ultimate blazer. There was always something wrong with it, but this one from Zara seems to be just what I was looking for.

The combination of a blue jeans with anything black always never appealed to me. I always thought it looked so weird, even though I saw some many amazing examples. Thankfully I was in a big whatever-mood and that’s how I put together this outfit. I do love this outfit, even though I might not wear it that often. Easy guess that I would often wear this blazer with black trousers – I mean.. I love wearing black! 😀 I’ll definitely show you that look later, but first tell me what you think of this look. Do you like it or is it just not your cup of tea?


De zwarte blazer is een cruciaal item in je kleerkast. Je kan het op elke mogelijke manier stijlen en het is gepast voor zowat elke gelegenheid. Ik weet echter hoe moeilijk het kan zijn om de perfecte blazer te vinden. Het heeft me maar liefst twee jaar gekost – I kid you not – om deze ultieme blazer te vinden. Er was altijd wel iets mis mee, maar deze blazer van Zara was precies wat ik wilde: een lange lengte, een beetje oversized, makkelijk oprolbare mouwen. Yep, dit was de blazer waar ik twee jaar lang naar op zoek was.

De combinatie van een blauwe jeans met eender wat in het zwart heeft me nooit echt aangetrokken. Ik vond het altijd zo vreemd staan bij mezelf, ook al had ik tientallen mooie voorbeelden op het internet gezien. Gelukkig heb ik soms een whatever-mood, waardoor ik me toch eens waagde aan deze combinatie. Ik ben echt dol op deze look, ook al zal ik deze combi niet zo vaak dragen. Wanneer ik deze blazer draag, zal ik toch nog altijd vaker dan niet aangetrokken worden tot een zwarte broek. Want ja, ik ben dol op zwart! 😀 Ik toon je die look later sowieso nog een keertje, maar vertel me eerst eens wat je van deze outfit vindt. Zou jij het ook dragen of is het niet echt jouw ding?

The ultimate black blazer - www.labrunette.be

The ultimate black blazer - www.labrunette.be

The ultimate black blazer - www.labrunette.be

The ultimate black blazer - www.labrunette.be

The ultimate black blazer - www.labrunette.be

The ultimate black blazer - www.labrunette.be

Wearing

ZARA blazer, MANGO jeans, & OTHER STORIES heeled leather sandals & t-shirt

Shop the black blazer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *