Style, Style inspiration & news
comments 17

Triangl swimwear

Triangl Swimwear | www.coloursofmyjoy.com

Door dat mooie weer van afgelopen weekend kwam het zomergevoel toch even piepen. Ik krijg ‘s morgens altijd een instant boost als ik zie dat het zonnetje schijnt. En als ik aan de zomer denk, komen er zoveel dingen in me op en één daarvan zijn bikini’s en met name die van het merk Triangl.

De bikini’s van Triangl blijven maar in mijn gedachten hangen. Ze gebruiken geweldige kleuren(combinaties) en ze zien er enorm stevig uit, waardoor je je waarschijnlijk beter in je vel voelt. Ze zien er zo stevig uit omdat Triangle neopreen gebruikt, hetzelfde materiaal waar een duikpak uit gemaakt is. Het voordeel? Het zonlicht en uv-straling wordt tegegehouden en het is zeer resistent tegen stretch, waardoor het zijn vorm niet verliest.
De webshop van Triangl biedt een 24/7 live chat aan. Wanneer je vragen hebt over de juiste maat kan je dit gewoon vragen en ze proberen je zo goed mogelijk verder te helpen. Als je denkt deze bikini’s in een winkel te shoppen, moet ik je teleurstellen. Je kan deze bikini’s alleen via de officiële webshop van Triangl bestellen. Zo zorgt het merk ervoor dat je altijd een authentieke Triangl bikini aankoopt. Vind je ze op een andere webshop of in een winkel, dan is hij dus nep! Ik hoop om eens zo’n bikini te kopen. Misschien wordt dit jaar wel het jaar? We’ll see!

EEN PAAR FAVORIETEN

Triangl Swimwear | www.coloursofmyjoy.com

Triangl Swimwear | www.coloursofmyjoy.com

Triangl Swimwear | www.coloursofmyjoy.com

Triangl Swimwear | www.coloursofmyjoy.com

Triangl Swimwear
website / facebook / instagram

17 Comments

 1. Tom Honings says

  Leuke kleurencombo’s (zeker met die harde zwarte omlijning)! Eigenlijk leuke bikini’s int algemeen! 😀

 2. Leuke dingen hebben zij hè!! Ik krijg er binnenkort eentje aan in mijn postbus normaal, spannend! (en ra ra… Ik ging voor all black everything) X

 3. Aurelie | leruaa.wordpress.com says

  De bikini’s van Triangl zijn echt prachtig! Als ik ooit zelf eentje zou kopen, dan zou ik sowieso kiezen voor eentje met verschillende kleuren (zoals bv die van het rechtermeisje op de eerste foto).

 4. Marie Everaerdt says

  Ik vind ze superleuk, maar ik durf echt niet te bestellen voor de maat … Jaloers op meisjes die gewoon standaardmaten hebben voor bikini’s!

 5. Dina Aerts says

  Die bikini’s zijn SUPER mooi !? Mijn favoriete zijn die van op de 2de foto allebei en de 3de ( de licht blauwe wil ik misschien kopen ?). Het is een speciaal maar ook mooi merk heel anders dan die pruts driehoekjes van in de winkel misschien ga ik er ook 1 kopen !!! Blijven maken zo’n bikini’s !!! X

 6. Marthe says

  Als je een redelijk dunne rug hebt(bij bh’s 70) is het dan niet te breed? En vallen die bandeaus niet af? Die bikini’s zijn echt super mooi als ik antwoord krijg wil ik er een kopen!!

  • Aan de rug weet ik het niet, maar bij bandeaus zit er normaal een antislip systeem in. Ik heb er eentje van H&M dat heel goed blijft zitten, dus bij Triangl neem ik aan dat die nog beter zijn. Best kan je de live chat gebruiken om door te geven wat je maten zijn. Zij kunnen je het beste helpen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *