Brussels, Places
comments 4

You’re a wizard, Harry

You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be

Met die woorden begon een magische avontuur. De meeste onder ons zijn haast letterlijk opgegroeid met de verhalen van Harry Potter. Elk boek hadden we na enkele dagen uit en elke film moesten we in de cinemazalen gezien hebben. Geef toe, zo een magisch wereld is net dat tikkeltje specialer op groot scherm. Om het dan in levende lijve te kunnen ontdekken.. daar kon ik natuurlijk geen neen tegen zeggen. Enkele maanden geleden bezocht ik Harry Potter: The Exhibition en ik denk dat ik haast van elk object een foto heb genomen – I’m not even kidding. Vandaag toon ik jullie – eindelijk – enkele highlights, want het is uiteraard de bedoeling dat je expo zelf gaat bezoeken. De expo kan je nog tot zes november bezoeken, dus get yourself over there!

You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be You're a wizard, Harry ⎪ www.labrunette.be

xx Lauren

4 Comments

 1. Ahhh wat een prachtige foto’s heb je geschoten! Ik ben er zelf ook geweest, maar het was er zo donker dat ik eigenlijk vrij weinig goed op beeld kreeg.. Maar ik heb ook écht van alles een foto gemaakt, haha!

  • Lauren Kaisz says

   Oh, dankjewel! Ik was eigenlijk zeer verbaasd dat mijn foto’s zo scherp waren, haha!

 2. Wat gaaaf! O wat had ik daar graag heen gewild, het lijkt me echt mega tof om zo rond te lopen. Zeker nu het weer winter word kijk ik alle harry potter films weer, hihi

  • Lauren Kaisz says

   Hihi jaa, deze periode is echt het best om nog eens zo een film op te zetten 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *